luni, 18 martie 2013

Succes sau naivitate-Cezar Florin Oatu


   Contratenorul in varsta de 33 de ani,absolvent al Conservatorului de la Millano are de asemenea 10 de experienta pe scena muzicala a operei.





       Participarea sa la Eurovision a avut drept rezultat o explozie de pareri,opinii si critici la adresa lui si a succesului sau.
       Vocea atipica si o infatisarea atragatoare au constituit un pas in plus la succesul sau de neimaginat.
       Proaspatul artist are parte constant de pareri variate.Unii oameni se dovedesc a fi niste adevarati fani ai  stilului sau inovator,dar din pacate existe si opinii discriminatorii,precum declaratii destul de picante:"Şi-a cumpărat voturile", "este gay" şi "vrea să impresioneze".

       De altel Cezar s-a dovedit a fi un adevarat optimist si in pofida tuturor parerilor care circula prin presa reuseste sa isi mentina spiritul sus.







       Cezar Oatu a devenit  o figura importanta si extrem de apreciata in societatea romaneasca intr-un timp relativ scurt.
       Desi nu prea a stat in Romania perioade lungi de timp pe parcursul carierei sale muzicale el s-a bucurat de caldura cu,care fanii l-au primit la revenirea in tara.
      Datorita acestor lucruri nu putem spune decat,ca acest om prin talentul,optimismul si perseverenta de care dispune a reusit sa creeze o reteta a succesului inconfundabila.
      Din punctul meu de vedere un om cu atat de mult potential ar trebui sa ignore toate parerile care il blameaza si sa-si indeplineasca destinul fara a privi inapoi.




Niciun comentariu: